Brut Nature

Desenfadat, fresc i capritxós

Color groc pàl·lid amb tons verdosos. Carbònic moderat. Frescor pròpia de la fruita blanca (pera i pinya). Franc, net i intens. Entrada refrescant. Bon pas per boca. Suavitat delicada del gas carbònic. Golós i amb records de fruita exòtica.

Fitxa >

Nota de tast sonora >

Reserva

Directe i complex, modern i clàssic

Color groc palla amb tons verds-daurats. Bombolla fina persistent. Rosari destacat i corona sedosa i delicada. Fresc i intens amb records de fruita groga (préssec de vinya i albercoc madur). Aromes de llevat fresc i pa. Entrada agradable, sedós i vellutat. Llarg i perdurable en boca amb notes de brioixeria fresca. Acabament rodó que convida a beure’n una altra copa.

Fitxa >

Nota de tast sonora >

Rosat
Reserva

Amb tipicitat, delicat i versàtil

Color vermell robí d’intensitat mitjana. Bona formació d’escuma. Rosari persistent. Records de maduixa silvestre dolça, grosella i gerd. Fresc i intens. Llaminer i delicat, amb notes de fruites del bosc. Recorregut llarg i durador. Carbònic ben integrat.

Fitxa >

Nota de tast sonora >

Gran
Reserva

EL NOSTRE GRAN RESERVA RENEIX AMB EL NOM DE MARIA DE MARIA RIGOL ORDI

El nostre petit homenatge a la Maria, àvia i mare, que ens ha ensenyat a estimar tot allò que fem. La Maria ha transmès la seva passió generació rere generació. Una dona propera, dedicada i serena, subtil com aquest vi escumós. D’aquí en neix aquest cava de llarga criança, que n’és el seu reflex i llegat. Fem nostra la seva passió.

Fitxa >

Mil·lenni

El cupatge tradicional clàssic amb un toc de modernitat i elegància

Groc brillant amb matisos allimonats. Bombolla fina i persistent. Aroma intensa amb predomini de notes de frescor vegetal, ginesta, flor de taronger i ametlla sobre un fons cítric, i de massa de pa i llevats. Saborós i molt fi. Certa cremositat, notes fumades i especiades al final. Bona acidesa cítrica, aranja i fons d’ametlla amarga. Vinós, equilibrat i llarg.

Fitxa >

Màgnum

DE PERSONALITAT DECIDIDA, INTENS I PROFUND

Groc pàl·lid amb lleus matisos daurats. De personalitat decidida, intens i profund. Bombolla fina, fundent i cremosa. Notes florals i herbes mediterrànies. Pera i poma verda, pomelo, préssec i albercoc. Lleuger i sedós al seu pas.

Fitxa >

Microtiratges

Paral·lelament a la nostra gamma principal de caves, l’any 2013 iniciem l’elaboració dels Microtiratges, petites produccions experimentals de caves. Els Microtiratges neixen amb la voluntat d’oferir productes singulars i innovadors elaborats a partir de cupatges seleccionats de collites excepcionals. Es tracta, per tant, de productes efímers i irrepetibles fruit d’una collita determinada que esperem que satisfacin el desig dels amants dels escumosos de descobrir caves molt personals.

Veure Microtiratges >